Slide 1 Slide 1 Slide 1

Donatii

Ne puteti sprijini in eforturile noastre de a acorda o viata cat mai buna acestor copii ce au avut nesansa sa se nasca cu astfel de malformatii prin donatii, sponsorizari, voluntariat.

Ca persoana fizica ne puteti ajuta prin redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii, fie ca persoana juridica [...]
Mai mult

Misiune

Misiunea nostra este de a identifica si sprijini persoanele afectate de sindromul oculo-auriculo-vertebral spectrum, precum si de alte sindroame cu manifestari craniofaciale. Totodata ne angajem sa asiguram un maxim de transparenta a activitatilor noastre si a folosirii fondurilor provenite din sponsorizari. [...]

Mai mult

Povestile copiilor

Copii extraordinari ce vor deveni oameni exceptionali!

Navigand printre povestile acestor copii veti fi profound impresionati de suferintele acestora, dar si de dorinta lor de a trai, de a se bucura si de a fi acceptati in colectivitate pentru ceea ce sunt si nu pentru felul in care arata.
Mai mult

Impreuna putem face o lume mai buna


Asociatia a luat fiinta din dorinta de a ne ajuta baietelul in varsta de 2 ani care sufera de sindromul oculo auriculo vertebral spectrum.Este un sindrom cu o denumire pompoasa, dar pe intelesul tuturor inseamna malformatii faciale,craniene, vertebrale, iar la unii copii si lipsa de organe.

Asociatia Smiling Faces Romania doreste sa transmita un mesaj parintilor ce au copii cu malformatii faciale, craniene, vertebrale: NU SUNTETI SINGURI! Am trecut si noi prin disperare, sentimente de vinovatie, invinovatiri reciproce, depresii si alte asemenea sentimente, dar soarele a aparut usor, usor, pe masura ce am intalnit minunatii medici care ne-au ajutat, culminand cu vizita la clinica din Hanovra, unde am intalnit o echipa extraordinara care ne-a facut calendarul pentru urmatorii patru ani.

2011-09-08
Istvan s-a nascut in 12.02.1995 in orasul Baia Sprie, fiind transferat ulterior la Spitalul Judetean Baia Mare pentru investigatii.

Doamna doctor pediatru Veronescu Laura a stabilit diagnosticul de sindrom Goldenhar in baz [...]
Mai mult
2012-04-04
Andrei s-a nascut pe 8 octombrie 2008 si inca de la inceput a avut numeroase probleme, fiind internat si operat la varsta de numai 6 zile de enterocolita ulcero-necrotica, cu complicatii grave – peritonita si septicemie.

Cu [...]
Mai mult
2012-04-04
Lazar Ioana Miruna in virsta de 3 anisori, s-a nascut cu sindromul CHARGE, este un copil ce s-a luptat din rasputeri sa traiasca.

Miruna s-a nascut cu mai multe malformatii.
- la inima: Tetralogia Fallott – la ca [...]
Mai mult