Slide 1 Slide 1 Slide 1

Donatii

Ne puteti sprijini in eforturile noastre de a acorda o viata cat mai buna acestor copii ce au avut nesansa sa se nasca cu astfel de malformatii prin donatii, sponsorizari, voluntariat.

Ca persoana fizica ne puteti ajuta prin redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii, fie ca persoana juridica [...]
Mai mult

Misiune

Misiunea nostra este de a identifica si sprijini persoanele afectate de sindromul oculo-auriculo-vertebral spectrum, precum si de alte sindroame cu manifestari craniofaciale. Totodata ne angajem sa asiguram un maxim de transparenta a activitatilor noastre si a folosirii fondurilor provenite din sponsorizari. [...]

Mai mult

Povestile copiilor

Copii extraordinari ce vor deveni oameni exceptionali!

Navigand printre povestile acestor copii veti fi profound impresionati de suferintele acestora, dar si de dorinta lor de a trai, de a se bucura si de a fi acceptati in colectivitate pentru ceea ce sunt si nu pentru felul in care arata.
Mai mult

Impreuna putem face o lume mai buna

Pagini site:


Stiri site:

2011-08-04

Adrian s-a nascut pe data de 18 iulie 2009. A venit pe lume la 7 luni dupa o sarcina extraordinar de grea cu placenta previa centrala, cantarind 1,650 kg si masurand 44 cm.

Desi ecografiile de morfologie si celelalte (destu [...]

Mai mult
2011-08-09
Ma numesc Serban Denis-Florin.
m-am nascut la maternitatea Odobescu din Timisoara,la 37/38 saptamani prin operatie cezariana primul nascut (am mai avut un fratior care la 7zile dupa nastere a decedat fiind cu mai multe marforma [...]
Mai mult
2011-09-08
Istvan s-a nascut in 12.02.1995 in orasul Baia Sprie, fiind transferat ulterior la Spitalul Judetean Baia Mare pentru investigatii.

Doamna doctor pediatru Veronescu Laura a stabilit diagnosticul de sindrom Goldenhar in baz [...]
Mai mult