Slide 1 Slide 1 Slide 1

Donatii

Ne puteti sprijini in eforturile noastre de a acorda o viata cat mai buna acestor copii ce au avut nesansa sa se nasca cu astfel de malformatii prin donatii, sponsorizari, voluntariat.

Ca persoana fizica ne puteti ajuta prin redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii, fie ca persoana juridica [...]
Mai mult

Misiune

Misiunea nostra este de a identifica si sprijini persoanele afectate de sindromul oculo-auriculo-vertebral spectrum, precum si de alte sindroame cu manifestari craniofaciale. Totodata ne angajem sa asiguram un maxim de transparenta a activitatilor noastre si a folosirii fondurilor provenite din sponsorizari. [...]

Mai mult

Povestile copiilor

Copii extraordinari ce vor deveni oameni exceptionali!

Navigand printre povestile acestor copii veti fi profound impresionati de suferintele acestora, dar si de dorinta lor de a trai, de a se bucura si de a fi acceptati in colectivitate pentru ceea ce sunt si nu pentru felul in care arata.
Mai mult

Impreuna putem face o lume mai buna

Pagini site:


Stiri site:

2012-04-04
Lazar Ioana Miruna in virsta de 3 anisori, s-a nascut cu sindromul CHARGE, este un copil ce s-a luptat din rasputeri sa traiasca.

Miruna s-a nascut cu mai multe malformatii.
- la inima: Tetralogia Fallott ? la ca [...]
Mai mult
null
Luca Alin s-a nascut pe data de 14 august 2011. A venit pe lume la doar 34-35 de saptamani dupa o sarcina, relativ fara probleme, cantarind 2.200 kg. [...]
Mai mult
2012-04-04
Luca s-a nascut in Targoviste, in Duminica de Florii. Nascut prin cezariana, la 35 de saptamani, a avut o greutate de 2900 g si 50 cm.

Avea o fata frumoasa cu trasaturi simetrice si ochii marii si cenusii. Ulterior, o as [...]
Mai mult