Slide 1 Slide 1 Slide 1

Donatii

Ne puteti sprijini in eforturile noastre de a acorda o viata cat mai buna acestor copii ce au avut nesansa sa se nasca cu astfel de malformatii prin donatii, sponsorizari, voluntariat.

Ca persoana fizica ne puteti ajuta prin redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii, fie ca persoana juridica [...]
Mai mult

Misiune

Misiunea nostra este de a identifica si sprijini persoanele afectate de sindromul oculo-auriculo-vertebral spectrum, precum si de alte sindroame cu manifestari craniofaciale. Totodata ne angajem sa asiguram un maxim de transparenta a activitatilor noastre si a folosirii fondurilor provenite din sponsorizari. [...]

Mai mult

Povestile copiilor

Copii extraordinari ce vor deveni oameni exceptionali!

Navigand printre povestile acestor copii veti fi profound impresionati de suferintele acestora, dar si de dorinta lor de a trai, de a se bucura si de a fi acceptati in colectivitate pentru ceea ce sunt si nu pentru felul in care arata.
Mai mult

Impreuna putem face o lume mai buna


Asociatia a luat fiinta din dorinta de a ne ajuta baietelul in varsta de 2 ani care sufera de sindromul oculo auriculo vertebral spectrum.Este un sindrom cu o denumire pompoasa, dar pe intelesul tuturor inseamna malformatii faciale,craniene, vertebrale, iar la unii copii si lipsa de organe.

Asociatia Smiling Faces Romania doreste sa transmita un mesaj parintilor ce au copii cu malformatii faciale, craniene, vertebrale: NU SUNTETI SINGURI! Am trecut si noi prin disperare, sentimente de vinovatie, invinovatiri reciproce, depresii si alte asemenea sentimente, dar soarele a aparut usor, usor, pe masura ce am intalnit minunatii medici care ne-au ajutat, culminand cu vizita la clinica din Hanovra, unde am intalnit o echipa extraordinara care ne-a facut calendarul pentru urmatorii patru ani.

null
Luca Alin s-a nascut pe data de 14 august 2011. A venit pe lume la doar 34-35 de saptamani dupa o sarcina, relativ fara probleme, cantarind 2.200 kg. [...]
Mai mult
2012-04-04
Luca s-a nascut in Targoviste, in Duminica de Florii. Nascut prin cezariana, la 35 de saptamani, a avut o greutate de 2900 g si 50 cm.

Avea o fata frumoasa cu trasaturi simetrice si ochii marii si cenusii. Ulterior, o as [...]
Mai mult
2011-08-04

Adrian s-a nascut pe data de 18 iulie 2009. A venit pe lume la 7 luni dupa o sarcina extraordinar de grea cu placenta previa centrala, cantarind 1,650 kg si masurand 44 cm.

Desi ecografiile de morfologie si celelalte (destu [...]

Mai mult